Kućni red

Poštovani Gosti,

Ljubazno Vas molimo da se tokom Vašeg boravka u nasem Hotelu  pridržavate  sledećeg kućnog reda:
–          Svaki gost dužan je da sa lićnom ispravom prijavi  svoj boravak na recepciji hotela. Dokumenti će mu biti vraćeni nakon upisa u Knjigu gostiju.
–          Doručak se poslužuje od 07:00 do 11:00 sati, a ostali obroci prema dogovoru na recepciji hotela.
–          Ukoliko želite i pansionski ručak ili večeru, molimo da isti prijavite na recepciji najkasnije do 11:00 sati za ručak ili do 16:00 sati za večeru.
–          U sobi nije dopusteno konzumiranje hrane.
–          Vredne stvari i novac mozete ostaviti u sefu u svojoj sobi.
–          Osobama koje nisu gosti hotela nije dozvoljen ulazak u sobe.
–          Kučni ljubimci nisu dozvoljeni.
–          U sobu nije dopusteno unositi lako zapaljive i eksplozivne stvari, stvari sa jakim ili neugodnim mirisom, kao i električni potrošači za koje niste dobili saglasnost uprave hotela.
–          Kada izlazite iz sobe, molimo Vas da zaključate sobu a ključ ostavite na recepciji.
–          Pre izlaska iz sobe molimo vas da proverite jeste li u kupatilu zatvorili vodu i ugasili svetlo.
–          Molimo vas da se u javnim prostorima Hotela ne krećete u neprikladnoj odeći, npr. u  pidžami, donjem rublju, kupaćem kostimu i sl.
–          Kretanje bez obuće bilo kojim javnim prostorom Hotela nije dopusteno.
–          Sobni inventar ( jastuci,ćebad,peškiri I sl.) predvidjeni su za vasu upotrebu tokom boravka u Hotelu te nije dopusteno njihovo iznosenje Iz Hotela.
–          Molimo da racionalno koristite energiju (zatvorite slavine,gasite rasvetu I druge elektricne potrosace).
–          Nije dozvoljeno unistavanje I iznosenje hotelskog inventara iz sobe.Svako ostecenje koje gost namerno ili nenamerno ucini na hotelskom inventaru bice istome naplaceno.
–          Molimo vas da cuvate inventar I ostalu opremu u sobi.Sva namerna ostecenja nastala tokom vaseg boravka cemo  biti  prisiljeni staviti na vas racun.
–          Od 23:00 do 07:00 je vreme nocnog mira,pa vas molimo da budete tihi  I ne smetate drugim gostima stvaranjem buke.
–          U slucaju pozara proucite plan evakuacije koji se nalazi na unutrasnjoj strani vrata vase sobe.Takodje molimo da o pozaru odmah obavestite recepciju.
–          U Vasem se minibaru nalaze razna pica.Molimo da prilikom odlaska iz hotela prijavite potrosnju iz minibara na recepciji.
–          Troskove koristenja mini bara obracunavamo prema prilozenom cenovniku.Racun placate na recepciji.
–          Sve eventualne tehnicke nedostatke,kvarove I nastalu stetu molimo da prijavite recepciji.
–          U slucaju duzeg boravka hotelski se racun placa svakih 7 dana,a ostatak racuna prilikom odlaska.Racun mozete platiti gotovinom ili kreditnom karticom (Maestro,Visa,,MasterCard,
Dina Card i American Express).
–          Pranje,susenje I glacanje rublja u sobi nije dopusteno.
–          Donosenje I konzumacija vlastite hrane I pica kao I narucivanje dostave od ugostiteljskih objekata koji nisu u sklopu Hotela zbog sanitarnih razloga nije dopusteno u sobi ni u bilo kojem drugom prostoru Hotela.
–          Kuvanje ili bilo koji vid pripreme hrane nije dopusten u sobi.
–          Ako vase dragocenosti,novac I dokumenti nisu ostavljeni u sobnom sefu I zakljucani kljucem koji vam je dat uz kljuc sobe,Hotel ne preuzima odgovornost za njihov eventualni nestanak.
–          Kada odlazite,jos jednom proverite jeste li nesto  zaboravili.
–           Molimo vas da sobu oslobodite do 12:00 sati na dan odlaska.Zadrzavanje u sobi nakon 12:00 sati zahteva dodatnu naplatu boravka.U slucaju kasnijeg odlaska iz Hotela,molimo vas da odlazak najavite recepciji najkasnije do 22.00 sata  dan pre  odlaska.
–          Sobu je potrebno napustiti u 12:00 sati.Ukoliko zelite produziti svoj boravak,molimo da o tome pravovremeno obavestite recepciju.
–          Tokom boravka u hotelu,recepcija Vam stoji na raspolaganju za sve informacije I pomoc koju trebate,na broj telefona  101-koji mozete obaviti putem fiksnog telefona iz Vase sobe.

Zahvaljujemo  na boravku u nasem hotelu.
08.04.2014.                                                                                                     Hotel Tadz ND

Novi Pazar                                                                                                       Menadzment Hotela